üvey babam beni anal sekse alıştırıyor
Erkek arkadaşımla götten seks yapamıyordum. Üvey babama anlattım bu durumu. O halde ben sana yardımcı olayım. Sende en azından oğlana yardımcı ol. Göt sikmek çok ama çok önemli bir konu dedi.
Yeni gelinin yarrağa doymak bilmediği bu zamanda damat adayından skandal bir sikiş girişimine başlanıldı. Tadı damakta bırakan bir sex olmuş aslında. Hoş bir meme ve abartılmamış gerçek yaşanmış sex hikayesi. gelin damat ilk gece
Erkek arkadaşımla götten seks yapamıyordum. Üvey babama anlattım bu durumu. O halde ben sana yardımcı olayım. Sende en azından oğlana yardımcı ol. Göt sikmek çok ama çok önemli bir konu dedi.
Kapıdan bir anda kız kardeşim girdi ve beni çırılçıplak yakaladı. Oda bir şeylerin farkında ama benim kadar olamaz bunu biliyorum. O halde size katılmak istiyorum diyerek sert bir bakış ifadesiyle geldi.
Kızların yanında kabaran sikini gizleyememiş, hatuna tepeden tırnağa yaraklı seks partisi yapmak istemiş. Tosun gibi amcık harikulade denilecek türden. Başka kızlara da verecek çok büyük boyutta mutlaka penisi vardır. Penis iğnesi tatlı kızın amını götünü çok acıtıyor. Acımadan seks olmaz canım. Sen tuvalete git sıç rahatla çünkü seni sikerken bokunla püsürüğünle uğraşmak istemiyorum dedi. Başaracağız tatlım okey.
En güzel evli kadınların aldatması şüphesiz. En güzel pornolarda buralardan çıkıyor zaten. Eşim beni sikmeyince aldatmaya mecbur kalıyorum diyen koca amcıklı kadının amı nasıl yanmış nasıl koca kıllı kadını sikmediler.
Ama ben sakso çekmedim ki hiç. Neyse bu ilk olsun o halde. Nasıl olsa kocam beni evlendikten sonra gece gündüz sikecek. Bende şimdiden başladım ki ne kadar istekli olduğumu en azından görsünler diye.
Bana götünü dön merve seni seks yaparken çok izlemek istiyorum. Amını götünü bütün hücrelerini net bir şekilde görmek istiyorum. Siktir et tüm porno yıldızları listesini sen bir başkasın diye kadını övdü.
Karısını kaldırdı yataktan ve hadi bugün sikişecektik unuttun mu dedi. Ama aşkım ya benim uykum var şimdi sikişmesek olmaz mı dedi. Olur demiş olmalı çünkü çıplak kızı enfes ötesi sikti.
Boşalma taktiklerini iyi biliyorum güzelim sen şimdi önce bir domal, daha sonra acıtmadan sokacağım okey demi. Tamam aşkım ama üstüme akıtınca hamile kalmam değil mi. Mal mısın kızım pantolona boşalınca hamile kalınır mı saçmalama amk.
Yavaşça sokulup meme uçlarını yalamaya başladı. Aşkım arkadan yapar mısın rica etsem dedi. Çünkü ben deliğimin genişlemesini istiyorum. Daha önceden emin olabilirsin bunu hiç kimseye teklif etmedim. Sadece sana teklif ediyorum dedi ve kararında da oldukça ciddiydi.
Tuvalette o kadar cesurca bir yaklaşım oldu ki genç kız adına. Hiç korkmadı bile ağzına alırken birisi gelecek diye. Gelsin canım ne olacak sanki o bizi basan hiç mi yapmamış diyor.
Her bastığı zaman aynı duyguyu hissederim. Türk erkekleri bu yüzden önemsiyorum. Sikiş konusu denildiği zaman beni mutlu etmesini biliyor. Her erkek mi aynı bilmiyorum ama benim sikicim çok ama çok kalite takılıyor.
Aradım ve banyodan çıktım ve benim karım olması gerekiyordu ve çıldırıyordu. Ona söyledim. Aşkım peki şimdi daha iyi canım? Söz konusu. Ya da eşim 5 dakika sonra eve gelme isteğim var mı diye soruyor.